Európai Unió által finanszírozott projektjeink

A MAGYAR CIVIL SZEKTOR HUMÁNERŐFORRÁS-FEJLESZTÉSE
Hatékonyságnövelés a civil szereteknél – tudatosítsa a humánerőforrás jelentőségét!

Hogyan toborozza az új munkatársakat? Van-e gondja a különböző generációk együttműködésével a civil szervezetnél? Kezelt-e már munkahelyi konfliktust? Szokott-e visszajelzést adni a munkatársainak? … ilyen és ehhez hasonló munkahelyi szituációkat mutatunk be látogatóinknak azzal a céllal, hogy megtekintésükkel, a kérdések átgondolásával és a szakirodalomban való elmélyüléssel segítséget kapjanak az előforduló munkahelyi és munkaerőpiaci helyzetek megoldásához. A filmek készítésekor célként a gondolatébresztést, egy megoldási alternatíva bemutatását és az innovációra ösztönzést tűztük ki.

Animációink és filmjeink körbejárják a toborzástól az elbocsátásig előforduló nehézségeket. Foglalkozunk a stressz, a kiégés veszélyeivel, a motiváció kérdésével – mivel fontosnak tartjuk, hogy a civil szervezetek vezetői megértsék, tudatosítsák, hogy a munkatársak a szervezet alapját jelentik, ezért a szervezet sikeres küldetésének megvalósításához elengedhetetlen a munkatársak megfelelő és célirányos menedzselése és képzése.

Az összeállítás a Katolikus Ifjúsági és Felnőttképzési Egyesület A magyar civil szektor humánerőforrás-fejlesztése című projektje keretében készült.

Projektjeink honlapjai

 

Vitalitás    tarsadalomformalas logo                          ponttekellesz logo xxxx       noi szervezet logo          logo forum            A KIFE Régi Honlapja

 

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

Támogatóink

Emberi Erőforrások Minisztériuma

Nemzeti Család és Szociálpolitikai Intézet

Nemzeti Együttműködési Alap

Tempus Közalapítvány

Széchenyi Terv