Európai Unió által finanszírozott projektjeink

Magánszemély tagok

 • A Katolikus Ifjúsági és Felnőttképzési Egyesület tagjai sorába vár minden magánszemély érdeklődőt, aki a KIFE céljaival, küldetésével azonosulni tud.

  Tovább: Tag szeretnék lenni

 • Dr.Baracsi Katalin családjogi szakjogász, internet-biztonsági szakértő-oktató vagyok. Kutatási területem a gyerekjog, családjog, internetbiztonság. Interaktív előadásokon és tudományos konferenciákon osztom meg tapasztalataimat, a legújabb tudományos eredményekről. Lételemem a tanítás, az önkéntesség. Fontos számomra, hogy egy olyan közegben dolgozzak, éljek, ahol közös értékek és célok mentén tudunk működni.

 • 1. Felnőttképzési szakértői tevékenység

  2004-től folyamatosan a FAT számára, intézmény-, és programakkreditációs, ill. akkreditációs megfelelés ellenőrzési tevékenység végzése.

  (Szakértői engedély száma: 293./2004)

   

  2. Képzésfejlesztés

  A felsőoktatásban a NYME Természettud. és Műszaki Karon alapszakok és felsőfokú szakképzések fejlesztésében, alapításában, tananyagfejlesztésben való közreműködés.

  A felnőttképzés területén a Szombathelyi Regionális Képzőközpontban a HEFOP-3.5.1 keretében, a Martineum Felnőttképző Akadémián a TÁMOP-2.2.4 keretében.

   

  3. Oktatás

  A felnőttképzésben 1992 óta általános képzések, OKJ-é és nem OKJ-ba tarttozó szakmai képzések, nyelvi képzések, munkaerő-piaci tréningek.

 • Közgazdász. Szakértő. Képzések.

Projektjeink honlapjai

 

Vitalitás    tarsadalomformalas logo                          ponttekellesz logo xxxx       noi szervezet logo          logo forum            A KIFE Régi Honlapja

 

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

Támogatóink

Emberi Erőforrások Minisztériuma

Nemzeti Család és Szociálpolitikai Intézet

Nemzeti Együttműködési Alap

Tempus Közalapítvány

Széchenyi Terv