Európai Unió által finanszírozott projektjeink

Korábbi képzések

 • A KIFE 2016 októberétől új képzést indít civil szervezetek humánerőforrás menedzsmentjét fejlesztő Humánerőforrás fejlesztés projekt keretein belül.

  A képzés címe: Civil humánerőforrás-menedzsment tréning

  A képzés célja, hogy a résztvevők megértsék: az emberi erőforrás-menedzsment azon funkciók kölcsönösen egymásra épülő együttese, amelyek az emberi erőforrás hatékony felhasználását segítik elő az egyéni és a szervezeti célok egyidejű figyelembevételével.
  Célunk továbbá, hogy a képzés felkészítse a nonprofit szektor vezetőit, munkatársait HR stratégia készítésére és annak szervezeti bevezetésére.
  Az interaktív, gyakorlatorientált képzéssorozat 80 órás, 5 alkalmas tréning formájában valósul meg.
  A képzésbe bevont előadók és trénerek civil HR tapasztalatokkal rendelkező szakemberek:

  Rettegi Zsolt, felnőttképzési szakértő, humántanácsadó

  Talentum Alapítvány az Önkéntesség Támogatásáért trénere

 • Társadalmi élet fejlesztése vidéken és városon.

  A KIFE Nők a civil életben c. projektje keretében megrendezésre kerülő képzéssorozat, Budapesten 2016 márciusától.

  bővebben

   

 • A Talentum Alapítvány 2015 őszén egy újfajta szolgáltatással szeretné képezni az érdeklődőket: a webinárral. A webinár egy modern és praktikus tanulási forma, hiszen otthonról, vagy az irodából is be lehet kapcsolódni az egyes webinárokba, nem szükséges elutazni. 

 • Senior-Kortárs Csoportvezető Képzés Szegeden és Békéscsabán

  A KIFE képzést hirdet kortárs szenior csoportvezetők számára.

  A kurzus fő célja az idősödő hazai társadalomban az olyan időskorú csoportvezetők kiképzése, akik a képzés után visszatérve saját környezetükbe saját csoportokat tudnak kialakítani az idősképzés területén.

  Várunk minden olyan nyugdíjas korban lévő, elsősorban 60 éves kor feletti jelentkezőt, aki aktívnak érzi magát, és nyitott a csoportvezetéssel és időskori életminőség javításával kapcsolatos új ismeretek befogadására, és úgy érzi, hogy ezeket az ismereteket tovább is tudná adni saját kortársai számára.

   
 • Talentum képzés

  A Talentum Alapítvány intenzív, 20 órás, akkreditált képzést hirdet nonprofit szervezeti képviselők számára

  Talentum Képzés – Hatékonyságnövelés a civil szektorban (PL-8763) címmel.

 • logo

  Csoportot vezet? Osztályfőnök? Csoportban dolgozik? Érdekli, milyen erők befolyásolják a csoport? Szeretne jobb csoporttag vagy vezető lenni? Fejlesztené együttműködő készségét, vagy szeretne megtanulni határokat szabni? Szeretné tudni, hogyan változtasson a jól begyakorolt régi szerepein? Fejlesztené ön ismeretét, ismerkedne a csoporttok törvényszerűségéből eredő erőtérrel? Erre ad lehetőséget a nyíltcsoport módszerű CSOPORTDINAMIKAi tréning.

 • Család-dinamika egyesíti a családszobor, családállítás és más rendszerszemléletű terápiák elméletét és gyakorlatát. A nap során lehetőség nyílik egyéni történetek vizsgálatára, családi, munkahelyi és más közösségekben megélt élethelyzetek feldolgozására.

 • A szakmai nap

  2013. november 26. 10.00-14.00
   

  Bertalan Tamás felnőttképzési szakértő

  Hámori Ádám szociológus, főiskolai tanársegéd, KRE-TFK

   

 • Szeretettel várjuk a Képzésfejlesztés A-tól Z-ig című képzésre a

  felnőttképzési intézmények munkatársait,

  képzések tervezésében és szervezésében is részt vevő oktatókat,

  felnőttképzési tevékenységet generálni, vezetni szándékozó nagykorú személyeket.

   

 • INFORMÁCIÓS NAP  –  a KIFE szervezésében  –  2013 július 10-én Budapesten a FELNŐTTKÉPZÉSI TÖRVÉNY VÁLTOZÁSAIRÓL!

   

 • Társadalmi élet vidéken

  A Katolikus Ifjúsági és Felnőttképzési Egyesület olyan ambiciózus hölgyek jelentkezését várja, akik kis települések, községek, kisvárosok lakói és szívesen tennének saját közösségükért valamit, közösséget építenének, ismerik a helyi jellegzetességeket, szokásokat és esetleges problémákat. A jelentkezők számára három napos INGYENES képzést biztosítunk, melynek során útmutatást kapnak a kis településeken történő közösségépítéssel kapcsolatos tudnivalókról, a szükséges kompetenciákról, az esetleges buktatókról, problémákról és szervezési feladatokról.

 • Keresztény vezetői műhely az egyházban vezetőként szolgálóknak

  Az Egyházi Fejlesztők csoportja a HelyiMÉrték Alapítvány keretein belül fejlődésre inspiráló közeget kíván teremteni az egyházi, egyház-közeli szervezetek vezetőinek és munkatársainak, hozzájárulva ahhoz, hogy az egyház sajátos misszióját és társadalomformáló erejét a modern kor kihívásai között is be tudja tölteni. 

  Célunk, hogy az egyház felnőttképzési partnereként működve, szervezetre szabott képzési és fejlesztői szolgáltatásokat nyújtsunk.

Projektjeink honlapjai

 

Vitalitás    tarsadalomformalas logo                          ponttekellesz logo xxxx       noi szervezet logo          logo forum            A KIFE Régi Honlapja

 

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

Támogatóink

Emberi Erőforrások Minisztériuma

Nemzeti Család és Szociálpolitikai Intézet

Nemzeti Együttműködési Alap

Tempus Közalapítvány

Széchenyi Terv