Európai Unió által finanszírozott projektjeink

Hírlevél

KEDVES OLVASÓINK, PARTNEREINK!

A KIFE több, mint 10 éve rendszeresen tájékoztatja tagszervezeteit és partnereit a felnőttképzés, az ifjúságfejlesztés és a civil szektor változásairól, eseményeiről, szereplőiről, valamint azokról a hírekről, amelyeket érdemes elolvasni. Híreink rövidek, áttekinthetőek, hogy a kevés idővel rendelkezők is tudjanak tájékozódni. Hírlevelünk megjelenése általában havonta várható. A hírlevélre érdeklődők a honlapunkon iratkozhatnak fel, majd utána rendszeresen, automatikusan megkapják a megadott e-mail címre a pdf. formátumú hírlevelet. Bízunk benne, hogy hírlevelünkben mindig talál hasznos információt. Amennyiben véleményével segíti munkánkat, azt előre is megköszönjük, észrevételeit az info@kife.hu címre várjuk.

 • KIFE Hírlevél 2018 1. szám

  Kedves Olvasóink!

  A KIFE Hírlevél megújult külsővel köszönti olvasóit a 2018-as évben. Alkalmazkodva a könnyebb használathoz, olvasóink javaslataihoz és a technikai lehetőségekhez, háromhasábos fekvő formátumban lapozhatnak a hírlevél oldalai között az érdeklődők. Bízunk benne, hogy hasznos információkkal gazdagodhat minden olvasó az új évben. is.

  Az év első hírlevelében bemutatkoznak új kollégáink, projektjeink és programkínálatunk 2018-ra. Olvashatnak a Cafetéria szabályokról és a közelgő programokról.
  Kérjük, hogy új típusú hírlevelünkről ossza meg véleményét velünk, hogy olvasóink számára érdekes információkkal jelentkezzünk.

  Eredményes és tudásgyarapodásban gazdag új évet kívánunk:

  KIFE Szerkesztősége

  Hírlevelünk tartalmából:
  Külföldi képzési lehetőségek fiataloknak
  A Vitalitás új éve
  A KIFE Ügyviteli irodájának új munkatársai
  Karácsony a Kerkai Jenő Tanodában
  EGYÜTT A TUDÁSÉRT projektindító Szegeden
  Könyvajánló – Katona Ferenc: A kreativitás kultúrtörténete
  Cafeteria 2018
  Mennyei derű: Képzés…
  Ajánlott hírek és  pályázatok

Projektjeink honlapjai

 

Vitalitás    tarsadalomformalas logo                          ponttekellesz logo xxxx       noi szervezet logo          logo forum            A KIFE Régi Honlapja

 

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Támogatóink

Emberi Erőforrások Minisztériuma

Nemzeti Család és Szociálpolitikai Intézet

Nemzeti Együttműködési Alap

Tempus Közalapítvány

Széchenyi Terv