Európai Unió által finanszírozott projektjeink

Amire büszkék vagyunk

 • A KIFE 20 éves jubileumi kiadványa

  A KIFE 20 éves jubileuma alkalmából olyan kiadványt készítettünk, ahol a KIFE életében fontos személyek emlékeztek vissza kapcsolatukra és tevékenységükre az egyesületnél. A kiadvány lehetőséget biztosít a két évtizedes munka megismerésére, a fontosabb projektek tanulmányozására, valamint a Kerkai díjjal kitüntetett személyek bemutatkozására.

 • A KIFE Kerkai díjazottjai

  A Katolikus Ifjúsági és Felnőttképzési Egyesület 2005-ben Kerkai-díjat alapított, P. Kerkai Jenő (SJ) művének és példamutató tevékenységének tisztelegve.

  A díj a katolikus ifjúsági és felnőttképzés területén kiemelkedő teljesítményt felmutató munkatársak jutalmazására szolgál, évente egy-egy fő részére ifjúsági képzés és felnőttképzés kategóriában.

 • A meglátott értékek - szakmai kiadvány

  A Kerülj képbe! - a civilek kommunikációját fejlesztő projektünkhöz tartozó feladat volt, keresni jó gyakorlatokat, olyan kommunikációs megoldásokat melyek nagyban hozzájárultak egy-egy szervezet céljainak megvalósításához.

  Ezek gyűjteményeként készült el a Meglátott értékek című kiadványunk.

 • A Nők a civil életben című projekt

  A KIFE 2009 és 2012 között két turnusban bonyolította le a Nők a civil életben elnevezésű programsorozatát, amely során a résztvevő nők életében számos pozitív változást sikerült elindítani. A visszajelzések azt igazolják, hogy a mai Magyarországon igenis szükség van olyan jellegű rendezvények, fórumok, tréningek megrendezésére, ahol a társadalmi közéletben már tevékenykedő, vagy akár a periférián élő, inaktív nők is egyaránt részt vehetnek, megoszthatják egymással gondolataikat és ezáltal segíteni tudják egymást.

 • Pont Te kellesz! Szakmai kiadvány

  Pont Te kellesz! Szakmai kiadvány az ifjúsági szolgáltató munkatársak számára

  2012. júniusban készült el és adtuk ki a „Pont Te kellesz! Ifjúsági közösségfejlesztés városon és vidéken”című projektünk szép színes, fiatalosan dizájnos első szakmai kiadványát.

  Ajánljuk a füzetet mindazok kezébe olvasásra, akik kezdő ifjúságsegítőként vagy önkéntesként még csak ismerkednek az ifjúsági munkával, illetve akik ifjúsági információs pontokat és egyéb szolgáltatásokat terveznek indítani.

   

Projektjeink honlapjai

 

Vitalitás    tarsadalomformalas logo                          ponttekellesz logo xxxx       noi szervezet logo          logo forum            A KIFE Régi Honlapja

 

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

Támogatóink

Emberi Erőforrások Minisztériuma

Nemzeti Család és Szociálpolitikai Intézet

Nemzeti Együttműködési Alap

Tempus Közalapítvány

Széchenyi Terv